Prijsvraag DVD The Edge of Seventeen

Geplaatst: door de redactie

Hailee Steinfeld speelt de hoofdrol in The Edge of Seventeen, een film die niet in de Nederlandse bioscopen verscheen maar in de Amerikaanse pers werd vergeleken met John Hughes-classics als Sixteen Candles en The Breakfast Club en het door Cameron Crowe geschreven Fast Times at Ridgemont High van Amy Heckerling. De door Kelly Fremon Craig geschreven en geregisseerde coming-of-age-film is vanaf woensdag 23 augustus verkrijgbaar op DVD en wij mogen van distributeur Sony Pictures Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van SPHE

Iedereen weet dat opgroeien moeilijk kan zijn. Ook high school scholiere Nadine (Hailee Steinfeld) krijgt te maken met de lastige perikelen uit de puberteit, wanneer ze verneemt dat haar oudere broer Darian (Blake Jenner) een relatie krijgt met haar beste vriendin Krista (Haley Lu Richardson). Nadine voelt zich steeds eenzamer, tot ze een bedachtzame jongen tegenkomt die verandering in de zaak brengt. Een onverwachte vriendschap zorgt ervoor dat alles misschien toch niet zo erg hoeft te zijn.

Wil je kans maken op de DVD van The Edge of Seventeen, vanaf woensdag 23 augustus te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Van welke Nederlandse band is er in deze film een nummer te horen?

Antwoord: Handsome Poets.

  • Meedoen aan de prijsvraag