Prijsvraag DVD A Dog's Purpose

Geplaatst: door de redactie

Lasse Halström (Chocolat, Hachi, Dear John) verfilmde de bestseller A Dog's Purpose van William Bruce Cameron. De familiefilm is vanaf woensdag 27 september te koop op DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Al van pup af aan zijn Ethan en zijn hond Bailey onafscheidelijk. Samen groeien ze op en door de jaren heen kan Ethan altijd rekenen op zijn hond: om plezier te maken, voor troost en af een toe ook voor een zetje in de goede richting. Als Bailey in zijn verschillende hondenlevens steeds terugkomt als een andere hond, blijft hij die belangrijke rol vervullen voor zijn baasjes. Stap voor stap leert hij steeds beter hoe een hond en een mens elkaars leven mooier kunnen maken. Zijn eerste baasje Ethan houdt daarbij altijd een speciaal plekje in Bailey’s hart... en dan komen ze elkaar opnieuw tegen.

Wil je kans maken op de DVD van A Dog's Purpose, vanaf woensdag 27 september overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Regisseur Lasse Hallström maakte naast Hachi al eens eerder een film met een hond in de hoofdrol. Wat is de titel van dat in 1985 verschenen Zweedse komisch drama, waarvoor Hallström zelfs twee Oscarnominaties kreeg?

Antwoord: My Life As a Dog (Mitt Liv Sum Hund).

  • Meedoen aan de prijsvraag