Prijsvraag DVD The Darkness

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Van de producers van The Purge en Insidious komt The Darkness met Kevin Bacon (The Following) en Radha Mitchell (Silent Hill). Deze bovennatuurlijke horrorthriller was niet te zien in de Nederlandse bioscopen, maar is nu wél uit op DVD. Wij mogen enkele exemplaren weggeven, lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na de kampeervakantie van de familie Taylor neemt hun jongste zoon (David Mazouz) vijf mysterieuze stenen mee vanuit de Grand Canyon. Peter (Bacon) en Bronny (Mitchell) merken daarna dat er thuis opeens hele rare dingen gebeuren. De duistere krachten die in de stenen zitten komen naar buiten en de familie moet vechten voor hun leven tegen demonen die sterker worden van hun angsten.

Wil je kans maken op de DVD van The Darkness, nu ook te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De regisseur van The Darkness kwam eerder met twee horrorfilms - een derde deel is inmiddels aangekondigd - die zich afspelen in de Australische Outback. Op de daden van welke seriemoordenaar waren die films losjes gebaseerd?

Antwoord: Ivan Milat.

  • Meedoen aan de prijsvraag