Prijsvraag DVD Buena Vista Social Club: Adios

Geplaatst: door de redactie

Breng in deze koude en donkere dagen een beetje zomer in je huiskamer met Buena Vista Social Club: Adios. Die documentaire over de wereldberoemde Cubaanse band is nu uit op DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Spaanse en Afrikaanse invloeden gecombineerd met een flinke dosis Cubaanse passie... wie de klanken van de Buena Vista Social Club hoort, zal ook vandaag de dag niet lang stil kunnen zitten. In 1997 lieten de muzikanten van de Buena Vista Social Club de wereld kennis maken met de levendige Cubaanse cultuur en de Son-muziek door middel van hun toegejuichte gelijknamige album. De Buena Vista Social Club, waarvan de bandleden destijds allemaal ruim op leeftijd waren, scoorde wereldwijde hits en tourde de hele wereld over. In de documentaire Buena Vista Social Club: Adios kijken de bandleden terug op de bijzondere jaren en vertellen ze hun persoonlijke verhalen waar nog altijd de passie vanaf spat. Gecombineerd met de beelden van toen zorgt dit voor een bijzondere, muzikale filmervaring.

Wil je kans maken op de DVD van Buena Vista Social Club: Adios, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat is de titel van het bekendste nummer van Buena Vista Social Club, dat al sinds 2001 onafgebroken in de Top 2000 staat?

Antwoord: Chan Chan.

  • Meedoen aan de prijsvraag