Prijsvraag DVD Big Little Lies S01

Geplaatst: door de redactie

De nieuwe HBO serie Big Little Lies, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Liane Moriarty, is een briljante vertelling van drie moeders wiens levens helemaal niet zo perfect zijn als ze lijken. Het eerste seizoen van de zwarte komedie verschijnt woensdag 9 augustus op DVD en wij mogen van distributeur Warner Bros. Home Entertainment enkele exemplaren daarvan weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Vriendinnen Madeline (Reese Witherspoon) en Celeste (Nicole Kidman) nemen de alleenstaande moeder Jane (Shailene Woodley), die net in de stad is komen wonen, onder hun hoede. Al snel blijkt dat de komst van Jane en haar onverschillige zoontje het leven van iedereen in de stad zal beïnvloeden. Het verhaal wordt verteld door de drie liefhebbende moeders, wiens leven perfect lijkt; succesvolle echtgenoten, schattige kinderen en mooie huizen. Niets is wat het lijkt in deze serie want ook deze vrouwen worstelen met het gezinsleven, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap. Hoe lang kunnen zij liegen tot de waarheid hen achterhaalt?

Wil je kans maken op de DVD van Big Little Lies S01, vanaf woensdag 9 augustus te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie is de voor een Oscar genomineerde regisseur van Big Little Lies?

Antwoord: Jean-Marc Vallée.

  • Meedoen aan de prijsvraag