Prijsvraag DVD Aber Bergen S01

Geplaatst: door de redactie

Het kantoor van een succesvol Noors advocatenduo komt in Aber Bergen onder druk te staan wanneer de liefdesrelatie tussen de twee naampartners tot een einde komt. Het eerste seizoen van tien afleveringen verschijnt dinsdag 11 juli op DVD en wij mogen van distributeur Just Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Erik (Odd-Magnus Williamson) en Elea (Ellen Dorrit Petersen) vormen samen een sluw en vasthoudend advocatenkoppel in Noorwegen. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. De scherpe, knappe en succesvolle Erik Aber kent iedereen en iedereen kent hem. Elea Bergen, die haar krachtige karakter achter een zachtaardig uiterlijk verbergt, is de liefde van zijn leven - totdat ze hem de deur wijst. Hun team en het bedrijf dat ze samen hebben opgebouwd raken verstrikt in een gevecht tussen twee personen die denken dat ze niet meer van elkaar houden. Nu moeten Erik en Elea niet alleen een aantal morele, politieke en wettelijke dilemma’s oplossen, maar ook privé en werk leren scheiden.

Wil je kans maken op de DVD van Aber Bergen S01, vanaf dinsdag 11 juli overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke - voor een Oscar voor beste niet-Engelstalige genomineerde - Noorse film speelde Odd-Magnus Williamson vijf jaar geleden een voorname rol?

Antwoord: Kon-Tiki.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help