Prijsvraag DVD 20th Century Women

Geplaatst: door de redactie

Tijdens de afgelopen editie van de Academy Awards was 20th Century Women één van de films die genomineerd was voor een Oscar voor beste originele script. Het komisch drama van Mike Mills (Beginners) is sinds 23 augustus te koop op DVD en wij mogen van distributeur September Film enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Santa Barbara, 1979. De vijftienjarige Jamie (Lucas Jade Zumann) groeit op bij zijn alleenstaande moeder Dorothea (Annette Bening) in een groot pand waar verschillende huurders hun toevlucht hebben gevonden. Dorothea is 55 en duidelijk van een andere generatie, maar ze doet haar best om haar zoon te begrijpen. Hulp - ook bij de opvoeding - krijgt ze van Abbie (Greta Gerwig) en Julie (Elle Fanning), twee jonge vrouwen die een grote impact hebben op het leven van de gevoelige, slimme Jamie. 20th Century Women is een ontroerende en hartverwarmende ode aan de mensen die ons opvoeden en de jaren die ons vormen.

Wil je kans maken op de DVD van 20th Century Women, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke actrice uit werd genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol in 20th Century Women?

Antwoord: Annette Bening.

  • Meedoen aan de prijsvraag