Prijsvraag Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet

Geplaatst: door de redactie

Goos en Dummie keren terug in de bioscoop voor een nieuw, derde, avontuur. Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet, naar het gelijknamige boek uit de serie van Tosca Menten, draait vanaf woensdag 4 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen. Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Maar als Dummie’s schilderij van juffrouw Friek voor een groot bedrag verkocht wordt én hij een paspoort weet te regelen, vertrekken Klaas, Goos, Dummie en juffrouw Friek naar Egypte. Maar is de Tombe van Achnetoet na vierduizend jaar nog wel te vinden? Met een plan van meester Krabbel gaan Dummie en Goos op onderzoek uit. Maar de zoektocht zit vol gevaren en de beste vrienden lopen in een valstrik. Kan Klaas hen op tijd redden of blijven Dummie en Goos voor altijd gevangen?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet, vanaf woensdag 4 oktober in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welk jaar verscheen het boek waarop deze film gebaseerd is?

Antwoord: 2010.

  • Meedoen aan de prijsvraag