Prijsvraag Dubbelspel

Geplaatst: door de redactie

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Frank Martinus Arion verschijnt op donderdag 25 mei de film Dubbelspel in de Nederlandse filmtheaters. Wij mogen van distributeur Paradiso Filmed Entertainment niet alleen vrijkaarten voor het drama weggeven, maar ook enkele exemplaren van het boek waar Dubbelspelgebaseerd is. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na een afwezigheid van tientallen jaren keert de in Europa succesvolle dokter Ostrik Fiel terug naar zijn geboorteplaats Curaçao. Het bezoek herinnert hem aan veertig jaar eerder, toen een ogenschijnlijk onschuldig dominospel dramatische gevolgen had voor alle betrokkenen: ambitieuze, kleurrijke mannen en hun wilskrachtige echtgenotes die een leven op probeerden te bouwen op het zinderende eiland, te midden van verbroken tradities, intriges en pijnlijk verraad.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Dubbelspel, vanaf donderdag 25 mei in de Nederlandse filmtheaters, en het boek van Frank Martinus Arion waarop het drama gebaseerd is, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Op welk Nederlands filmfestival beleefde Dubbelspel - of Double Play - eind januari z'n wereldpremière?

Antwoord: International Film Festival Rotterdam (IFFR).

  • Meedoen aan de prijsvraag