Prijsvraag Dr. Knock

Geplaatst: door de redactie

Omar Sy (Intouchables, Samba) speelt de hoofdrol in Dr. Knock. De Franse komedie met Omar Sy in de hoofdrol is vanaf donderdag 14 december te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Dr. Knock vertelt het verhaal van een gokker in de jaren 50 die zich voordoet als dokter om zo aan boord van een cruiseschip te komen en zijn schuldeisers te ontvluchten. Door op het schip goed naar mensen te luisteren weet hij zich te ontpoppen als iemand die er verstand van lijkt te hebben. Hij wint het vertrouwen van zijn ‘patiënten’ en dankzij de voldoening en warmte die hij van hen terugkrijgt besluit hij geneeskunde te gaan studeren. Enkele jaren later keert Knock met zijn diploma op zak terug naar Frankrijk en gaat hij in een klein dorpje grenzend aan de Zwitserse Alpen aan de slag als arts. De dorpelingen zijn argwanend naar hun nieuwe dokter maar langzaam wint hij het vertrouwen, tot zijn voormalige schuldeisers hem op het spoor komen en hem dreigen te ontmaskeren...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Dr. Knock, vanaf donderdag 14 december in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie is de schrijver van het toneelstuk waarop regisseur Lorraine Lévy haar script voor Dr. Knock baseerde?

Antwoord: Jules Romains.

  • Meedoen aan de prijsvraag