Prijsvraag Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

Geplaatst: door de redactie

Joaquin Phoenix, Rooney Mara, Jonah Hill en Jack Black spelen de voornaamste rollen in de nieuwe film van Gus Van Sant (Good Will Hunting, Finding Forrester, Milk). Don't Worry, He Won't Get Far on Foot draait vanaf donderdag 14 juni in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

John Callahan (Phoenix) bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend (Hill) voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Mara) en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Don't Worry, He Won't Get Far on Foot, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Naast een groot aantal films, regisseerde Gus Van Sant ook behoorlijk wat bekende muziekvideo's. Voor welk nummer van Red Hot Chili Peppers maakte hij begin jaren '90 de bijbehorende clip?

Antwoord: Under the Bridge.

  • Meedoen aan de prijsvraag