Prijsvraag A Dog's Purpose

Geplaatst: door de redactie

Regisseur Lasse Hallström (Chocolat, What's Eating Gilbert Grape, The Hundred-Foot Journey) verfilmde het beroemde boek A Dog's Purpose van W. Bruce Cameron. Het avontuurlijke drama draait vanaf donderdag 18 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Al van pup af aan zijn Ethan en zijn hond Bailey onafscheidelijk. Samen groeien ze op en door de jaren heen kan Ethan altijd rekenen op zijn hond: om plezier te maken, voor troost en af een toe ook voor een zetje in de goede richting. Wanneer Bailey in zijn verschillende hondenlevens steeds terugkomt als een andere hond, blijft hij die belangrijke rol vervullen voor zijn baasjes. Stap voor stap leert hij steeds beter hoe een hond en een mens elkaars leven mooier kunnen maken. Zijn eerste baasje Ethan houdt daarbij altijd een speciaal plekje in Bailey’s hart... en dan komen ze elkaar opnieuw tegen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor A Dog's Purpose, vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Het is zeker niet voor het eerst dat Lasse Hallström een film maakt met een hond in de hoofdrol. Welke geliefde tranentrekker met Richard Gere regisseerde de Zweed eerder?

Antwoord: Hachi: A Dog's Tale.

  • Meedoen aan de prijsvraag