Prijsvraag The Disaster Artist

Geplaatst: door de redactie

The Disaster Artist gaat over de totstandkoming van Tommy Wiseau's The Room, de volgens velen slechtste film ooit gemaakt. Wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures International Holland enkele setjes vrijkaarten voor de komedie weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

The Disaster Artist vertelt het waargebeurde verhaal uit 2003, toen een onafhankelijke filmmaker zichzelf vanuit het niets lanceerde in de filmwereld. Hij, Tommy Wiseau (gespeeld door James Franco, die de film ook regisseerde), schreef, regisseerde en produceerde het romantische drama The Room. Een film over een spaak gelopen driehoeksverhouding. De raadselachtige Wiseau, met zwart geverfd haar en een zwaar buitenlands accent, werd in Hollywood berucht nadat hij een billboard had opgehangen op Highland Avenue om zijn $6 miljoen kostende ego-project te promoten.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van The Disaster Artist

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Disaster Artist, vanaf donderdag 21 december in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk donderdag 21 december, vrijdag de 22e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Tommy Wiseau is niet alleen het onderwerp van The Disaster Artist, maar heeft zelf ook een klein rolletje in de door James Franco geregisseerde film. Hoe heet het personage dat hij speelt?

Antwoord: Henry.

Copyright: © 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag