Prijsvraag Den of Thieves

Geplaatst: door de redactie

Met Den of Thieves maakt de schrijver van films als A Man Apart en London Has Fallen zijn debuut als regisseur. De misdaadthriller van Christian Gudegast met Gerard Butler in de hoofdrol draait vanaf donderdag 22 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

‘Big Nick’ (Gerard Butler) leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf. Wanneer Nick hoort dat de legendarische dief Ray Merrimen (Pablo Schreiber) van plan is zijn grootste overval ooit uit te voeren, benadert hij de zwakste schakel in Merrimens team en weet hem te overtuigen om politie-informant te worden. Merrimen, die Nick telkens een stap voorblijft, voert een reeks gedurfde overvallen uit ter voorbereiding op de meest onwaarschijnlijke overval ooit: die op de Federal Reserve Bank. Maar terwijl de explosieve plannen van de dieven gestalte krijgen, vallen er steeds meer doden en blijkt er iemand aan het werk te zijn die Nick en Merrimen nooit hadden durven vermoeden.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Den of Thieves, vanaf donderdag 22 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Naast East Coast-rapper 50 Cent is ook de zoon van een bekende West Coast-rapper te zien in Den of Thieves. Wiens zoon?

Antwoord: Ice Cube.

  • Meedoen aan de prijsvraag