Prijsvraag Demain Tout Commence

Geplaatst: door de redactie

Hoewel Omar Sy na het succes van Intouchables behoorlijk aan de weg timmert in Hollywood, is de Franse acteur ook nog regelmatig in films uit zijn thuisland te zien. Zoals in het 26 januari verschijnende Demain Tout Commence van Hugo Gélin. Wij mogen van distributeur Independent films enkele setjes vrijkaarten voor het drama weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Samuel (Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Wanneer Kristin er vervolgens vandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat, vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn Gloria en hij een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Demain Tout Commence, vanaf donderdag 26 januari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Van welke Mexicaanse film is Demain Tout Commence een remake?

Antwoord: No Se Aceptan Sevoluciones (Instructions Not Included).

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help