Prijsvraag Death Wish

Geplaatst: door de redactie

Eli Roth, regisseur van onder meer de Hostel-films, presenteert een remake van de actieklassieker Death Wish met dit keer Bruce Willis in de rol van wraakzuchtige 'regular Joe'. De actiethriller draait vanaf donderdag 8 maart in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Chirurg Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) heeft dagelijks te maken met de gruwelijke gevolgen van geweld in zijn woonplaats Chicago. Het wordt voor hem persoonlijk wanneer zijn vrouw (Elisabeth Shue) en dochter (Camila Morrone) slachtoffer worden van een overval. Wanneer zijn vrouw overlijdt aan de verwondingen en de politie niets voor hem kan betekenen, weet Kersey één ding zeker: de daders mogen niet ongestraft blijven. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Death Wish, vanaf donderdag 8 maart in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke legendarische actieheld speelde de hoofdrol in de originele Death Wish uit 1974?

Antwoord: Charles Bronson.

  • Meedoen aan de prijsvraag