Prijsvraag De Kleine Vampier 3D

Geplaatst: door de redactie

Met De Kleine Vampier draait vanaf woensdag 4 oktober de allereerste Nederlandse 3D-animatiefilm in de bioscopen. Wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven voor de familiefilm met stemmen van onder meer Buddy Vedder en Britt Scholte. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Hij weet alles over deze wezens met hun witte gezichten, rode ogen en scherpe hoektanden. Als hij er onverwacht één tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid. De kleine vampier Rudolph is namelijk stoer, aardig en vooral ongevaarlijk. Samen met Anton vliegt hij erop uit om zijn hele vampierfamilie te redden uit de handen van de vampierjagers. Het wordt een avontuur vol actie, rondvliegende koeien en het meest betoverende vampierzusje van het heelal; een avontuur om in te bijten!

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor De Kleine Vampier, vanaf woensdag 4 oktober in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Hoe heet de Duitse schrijfster van de boekenreeks waarop De Kleine Vampier gebaseerd is?

Antwoord: Angela Sommer-Bodenburg.

  • Meedoen aan de prijsvraag