Prijsvraag The Darkest Minds

Geplaatst: door de redactie

The Darkest Minds werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Alexandra Bracken, in Nederland door Karakter Uitgevers uitgebracht als The Darkest Minds-trilogie 1: De Overlevenden. De thriller draait vanaf donderdag 2 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een prijzenpakket met daarin de door Karakter Uitgevers uitgebrachte filmversie van het boek en een hoodie, rugtas en pin set van The Darkest Minds bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer tieners op een mysterieuze wijze nieuwe, sterke krachten ontwikkelen, worden ze door de regering tot een bedreiging verklaard en opgesloten. De zestienjarige Ruby, één van de meest krachtige tieners ooit, ontsnapt uit haar kamp en sluit zich aan bij een groep weggelopen jongeren die op zoek zijn naar een veilig toevluchtsoord. Al snel beseft deze nieuwgevormde familie dat in een wereld met volwassenen aan de macht die hen hebben verraden, rennen niet meer genoeg is. Ze zullen weerstand moeten bieden door hun collectieve macht te gebruiken om op deze manier de controle over hun toekomst terug te nemen.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van The Darkest Minds

Wil je kans maken op het prijzenpakket van The Darkest Minds, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor Jennifer Yuh Nelson is The Darkest Minds de eerste live-action film die ze regisseert. Eerder stond ze aan het roer bij twee van de drie delen uit een bekende animatiefranchise. Welke franchise?

Antwoord: Kung Fu Panda.

Copyright: ©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag