Prijsvraag The Dark Tower

Geplaatst: door de redactie

The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks De Donkere Toren van één van ’s werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King. De actie/sci-fi draait vanaf vrijdag 18 augustus als voorpremières in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een unieke hoodie van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Neem ook eens een kijkje op de officiële Facebookpagina van The Dark Tower

De laatste scherpschutter, Gunslinger Roland Deschain (Idris Elba), is verwikkeld in een eeuwige strijd met Walter O’Dim, ook bekend als The Man in Black (Matthew McConaughey). Roland is vastbesloten om te voorkomen dat O’Dim de macht neemt over de Dark Tower, die het universum bij elkaar houdt. Het lot van meerdere werelden staat op het spel en alleen Roland kan de toren verdedigen tegen The Man in Black.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van The Dark Tower

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Dark Tower, vanaf vrijdag 18 augustus in voorpremière in de Nederlandse bioscopen, en de unieke hoodie van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Uit hoeveel verschillende delen bestaat de tussen 1982 en 2012 verschenen boekenreeks De Donkere Toren van Stephen King, waarop deze film gebaseerd is?

Antwoord: Acht delen.

  • Meedoen aan de prijsvraag