Prijsvraag Daphne

Geplaatst: door de redactie

Daphne is het levendige karakterportret van een jonge vrouw op de drempel van een broodnodige verandering. Het komisch drama met Emily Beecham in de hoofdrol draait vanaf donderdag 19 oktober in de Nederlandse filmtheaters en wij mogen van distributeur Cinemien enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Daphne (Beecham), een flamboyante dertiger, lijkt een stuurloos leven te leiden. Ze kampt net als veel van haar generatiegenoten met de vraag wat ze met haar leven wil. Ze gelooft niet echt in de liefde en ze laat zich met name leiden door haar lusten. Veel uitgaansavonden lopen uit de hand en ook op haar werk weet Daphne niet altijd de controle te bewaren. Haar baas ziet haar graag, maar weet niet goed wat hij met haar aan moet. De relatie met haar moeder is verre van ideaal. Wanneer Daphne op een dag getuige is van een overval zet dit haar leven nog verder op zijn kop. Toch lijkt het of deze gebeurtenis een deur open zet naar meer verbinding met haarzelf en haar omgeving.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Daphne, vanaf donderdag 19 oktober in de Nederlandse filmtheaters, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Regisseur Peter Mackie Burns en scenarist Nico Mensinga werkten al eens eerder samen. Wat is de titel van die in 2014 verschenen korte film met eveneens Emily Beecham in de hoofdrol?

Antwoord: Happy Birthday to Me.

  • Meedoen aan de prijsvraag