Prijsvraag Daddy's Home 2

Geplaatst: door de redactie

More daddy's, more problems. Daddy's Home heeft een vervolg gekregen, nu met twee keer zoveel vaders. De komedie draait vanaf donderdag 9 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Nadat vader Dusty (Mark Wahlberg) en stiefvader Brad (Will Ferrell) in de hitkomedie Daddy’s Home continu met elkaar op de vuist gingen, lijken ze in dit vervolg eindelijk de strijdbijl begraven te hebben. Samen bereiden de mannen een gezellig kerstfeest voor hun kinderen voor. Wanneer Dusty’s vader (Mel Gibson) en Brads vader (John Lithgow) ten tonele verschijnen, komen de familieruzies echter snel weer boven drijven.

Neem ook eens een kijkje op de officiële Facebookpagina van Daddy's Home 2

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Daddy's Home 2, vanaf donderdag 9 november in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

John Lithgow was al eens eerder te zien als de vader van een hoofdpersonage met de achternaam Whitaker. In welke sitcom speelde de acteur in een handvol afleveringen de rol van Jerome 'Jerry' Whitaker?

Antwoord: How I Met Your Mother.

  • Meedoen aan de prijsvraag