Prijsvraag A Cure for Wellness

Geplaatst: door de redactie

Dik drie jaar na zijn vorige film The Lone Ranger is Gore Verbinski (The Mexican, The Ring, Pirates of the Caribbean) terug met A Cure for Wellness. De mysterieuze thriller draait vanaf donderdag 16 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht zijn directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

Neem ook eens een kijkje op de officiƫle site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor A Cure for Wellness, vanaf donderdag 16 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor welke film kreeg Gore Verbinski zijn tot nu toe enige Oscar?

Antwoord: Rango.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help