Prijsvraag The Crucifixion

Geplaatst: door de redactie

In de bovennatuurlijke thriller The Crucifixion, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, doet een journaliste onderzoek naar een verdachte moord op een non. De horrorthriller van Xavier Gens (Frontière(s), Hitman) draait vanaf donderdag 27 juli in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Journalist Nicole Rawlins (Sophie Cookson) doet onderzoek naar een verdachte moord op een non. Een priester is hiervoor veroordeeld maar claimt dat de non overleed tijdens het uitvoeren van een exorcisme-ritueel. Is de priester schuldig aan moord of speelden bovennatuurlijke krachten een rol? Wanneer Nicole in contact komt met pater Anton (Corneliu Ulici) en er steeds meer onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden, begint ook zij steeds meer te geloven dat de priester de strijd met een demon verloor. Een strijd waar ook zij steeds verder in verwikkeld raakt...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Crucifixion, vanaf donderdag 27 juli in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke film over een geheim spionagegenootschap, waarvan in september het vervolg verschijnt, maakte Sophie Cookson drie jaar geleden haar bioscoopdebuut?

Antwoord: Kingsman: The Secret Service.

  • Meedoen aan de prijsvraag