Prijsvraag The Commuter

Geplaatst: door de redactie

Liam Neeson (Taken)komt opnieuw in actie in de spannende actiethriller The CommuterUnknown, Non-Stop en Run All Night maakte, is vanaf donderdag 11 januari te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Michael MacCauley (Neeson) is verzekeringsverkoper en reist dagelijks per trein naar zijn werk. Als hij onderweg in contact komt met een mysterieuze vrouw (Vera Farmiga), wordt hij door haar gedwongen de identiteit van een passagier te achterhalen. Wanneer Michael zich realiseert dat hij gevangen zit in een crimineel complot, begint voor hem een race tegen de klok om het leven van zijn gezin en ook van zijn medepassagiers niet in gevaar te brengen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Commuter, vanaf donderdag 11 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Waar Liam Neeson al drie keer eerder samenwerkte met regisseur Jaume Collet-Serra, was ook Vera Farmiga al eens te zien in een film van de Catalaanse regisseur. Welke film?

Antwoord: Orphan.

  • Meedoen aan de prijsvraag