Prijsvraag The Circle

Geplaatst: door de redactie

Emma Watson, Tom Hanks en de onlangs overleden Bill Paxton schitteren vanaf donderdag 11 mei in de boekverfilming The Circle. Wij mogen van distributeur Paradiso Filmed Entertainment enkele setjes vrijkaarten voor de sci-fithriller van James Ponsoldt weggeven. Krijg je er gelijk de DVD van het prachtige Her van Spike Jonze bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Mae Holland (Watson) kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Circle, vanaf donderdag 11 mei in de Nederlandse bioscopen, en de DVD van Her, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor welke film van Her-regisseur Spike Jonze schreef de auteur van het boek waarop The Circle is gebaseerd het script??

Antwoord: Where the Wild Things Are.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help