Prijsvraag CHiPs

Geplaatst: door de redactie

Dax Shepard en Micheal Peña spelen in de nieuwe actie-komedie CHiPs van Warner Bros. Pictures. Shepard regisseert de film en heeft het script geschreven, waarbij hij zich baseerde op de personages uit de populaire televisieserie uit de jaren '70. De komedie verschijnt donderdag 23 maart in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een gas tank miniklokje van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Jon Baker (Dax Shepard) en Frank “Ponch” Poncherello (Michael Peña) zijn lid geworden van de California Highway Patrol (CHP) in Los Angeles, maar beiden met een compleet andere motivatie. Baker is een beschadigde, professionele motorrijder die zijn leven en huwelijk weer op de rails probeert te krijgen. Poncherello is een arrogante undercover FBI-agent die een overval onderzoekt waarbij miljoenen dollars zijn gestolen waarschijnlijk door iemand binnen de CHP.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

De onervaren nieuwkomer en de geharde professional worden bij elkaar gezet, maar het botst meer dan dat het klikt, dus een partnerschap starten is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met Bakers motorvaardigheden gecombineerd met de straatkennis van Poncherello lukt het misschien... als ze elkaar ondertussen niet tot waanzin drijven.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor CHiPs, vanaf donderdag 23 maart in de Nederlandse bioscopen, en het gas tank miniklokje, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Hij was recent te zien in films als The Magnificent Seven en Jurassic World, maar is vermoedelijk het bekendst van zijn rol als Robert Goren in de langlopende televisieserie Law & Order: Criminal Intent. In CHiPs geeft hij gestalte aan Lieutenant Ray Kurtz. Hoe heet deze veelgeprezen acteur?

Antwoord: Vincent D'Onofrio.

Copyright: © 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help