Prijsvraag On Chesil Beach

Geplaatst: door de redactie

Geliefd Brits auteur Ian McEwan schreef zelf het scenario voor de verfilming van zijn bestseller roman On Chesil Beach. Het drama met Saoirse Ronan en Billy Howle in de hoofdrollen draait vanaf donderdag 28 juni in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Paradiso Entertainment Nederland enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Het is de zomer van 1962 en Engeland is slechts een jaar verwijderd van grote sociale veranderingen, Beatlemania, de seksuele revolutie en de Swinging Sixties. Op de avond van hun huwelijk dineren Florence en Edward op hun kamer in een bedompt hotel bij Chesil Beach in het Engelse Dorset. Hier blikt het stel terug op hun ontluikende romance, ongemakkelijk over de aanstaande huwelijksnacht. De verzwegen misverstanden en angsten van die avond zullen hun levens voor altijd veranderen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor On Chesil Beach, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Saoirse Ronan speelde eerder in een verfilming van een boek van Ian McEwan. In welke film was dat?

Antwoord: Atonement.

  • Meedoen aan de prijsvraag