Prijsvraag C'est la Vie

Geplaatst: door de redactie

Eric Toledano en Olivier Nakache, de regisseurs van Intouchables en Samba zijn terug met C'est la Vie. De feelgoodkomedie draait vanaf donderdag 16 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een doosje met snoephartjes van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Max (Jean-Pierre Bacri) runt al dertig jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor C'est La Vie, vanaf donderdag 16 november in de Nederlandse bioscopen, en het doosje snoephartjes van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk dinsdag 14 november, woensdag de 15e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

In welke film van regisseurs Toledano en Nakache was Jean-Paul Rouve dik tien jaar terug te zien naast Intouchables-hoofdrolspeler Omar Sy?

  • Meedoen aan de prijsvraag