Prijsvraag Cars 3

Geplaatst: door de redactie

De carrière van Lightning McQueen lijkt voorbij nu een nieuwe generatie razendsnelle racers zich meldt in Cars 3. De nieuwe Disney•Pixar draait vanaf woensdag 12 juli - ook in Nederlands gesproken versie - in de bioscopen en wij mogen van distributeur The Walt Disney Company Netherlands enkele prijzenpakketten met daarin een mok, petje en stickervel van de film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Lightning McQueen (stem van Owen Wilson) onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez (Cristela Alonzo). Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Lightning laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Wil je kans maken op een prijzenpakket van Cars 3, vanaf woensdag 12 juli in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha). Doe dit wel uiterlijk dinsdag 11 juli, woensdag de 12e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Van welke bijna negen jaar geleden overleden Amerikaanse acteur zijn in Cars 3 oude stemopnames te horen?

Antwoord: Paul Newman.

  • Meedoen aan de prijsvraag