Prijsvraag Call Me By Your Name

Geplaatst: door de redactie

Call Me By Your Name was al te zien tijdens het Sundance Film Festival en de Berlinale en ontving bovendien drie nominaties voor de Golden Globes. Het drama van Luca Guadagnino (A Bigger Splash, I Am Love) is vanaf donderdag 11 januari te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De zeventienjarige Elio (Timothée Chalamet) brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, (Armie Hammer) een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader (Michael Stuhlbarg), vindt hij dit erg intrigerend. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Call Me By Your Name, vanaf donderdag 11 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie is de schrijver van het gelijknamige boek waarop Call Me By Your Name gebaseerd is?

Antwoord: André Aciman.

  • Meedoen aan de prijsvraag