Prijsvraag Buurman & Buurman Hebben een Nieuw Huis

Geplaatst: door de redactie

Buurman & Buurman zijn na Al 40 Jaar Beste Vrienden terug voor hun tweede bioscoopavontuur Buurman & Buurman Hebben een Nieuw Huis. De animatiefilm is vanaf donderdag 26 april te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Just Film Distribution enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk de DVD van Buurman & Buurman Al 40 Jaar Beste Vrienden bij! Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Buurman & Buurman Hebben een Nieuw Huis, en de DVD van Buurman & Buurman Al 40 Jaar Beste Vrienden, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Uit welk land komt de televisieserie Buurman & Buurman oorspronkelijk?

Antwoord: Tsjecho-Slowakije.

  • Meedoen aan de prijsvraag