Prijsvraag Buena Vista Social Club: Adios

Geplaatst: door de redactie

In de documentaire Buena Vista Social Club: Adios kijken de bandleden terug op de bijzondere jaren en vertellen ze hun persoonlijke verhalen waar nog altijd de passie vanaf spat. De film draait vanaf donderdag 29 juni in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Spaanse en Afrikaanse invloeden gecombineerd met een flinke dosis Cubaanse passie... wie de klanken van de Buena Vista Social Club hoort, zal ook vandaag de dag niet lang stil kunnen zitten. In 1997 lieten de muzikanten van de Buena Vista Social Club de wereld kennis maken met de levendige Cubaanse cultuur en de Son-muziek door middel van hun toegejuichte gelijknamige album. De Buena Vista Social Club, waarvan de bandleden destijds allemaal ruim op leeftijd waren, scoorde wereldwijde hits en tourde de hele wereld over. In de documentaire Buena Vista Social Club: Adios kijken de bandleden terug op de bijzondere jaren en vertellen ze hun persoonlijke verhalen waar nog altijd de passie vanaf spat. Gecombineerd met de beelden van toen zorgt dit voor een bijzondere, muzikale bioscoopervaring. Laat de zomer maar beginnen!

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Buena Vista Social Club: Adios, vanaf donderdag 29 juni in de Nederlandse filmtheaters, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke zeer bekende Amerikaanse gitarist en producer stond in 1996 aan de wieg van de Buena Vista Social Club?

Antwoord: Ry Cooder.

  • Meedoen aan de prijsvraag