Prijsvraag Brimstone

Geplaatst: door de redactie

Ruim zeven jaar werkte Martin Koolhoven aan zijn nieuwste film, dus je kunt Brimstone gerust zijn levenswerk noemen. De duistere western draait vanaf donderdag 12 januari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Paradiso Filmed Entertainment enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een unieke beanie van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Brimstone is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw. Een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz (Dakota Fanning), een jonge vrouw wiens leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan als een huiveringwekkende dominee (Guy Pearce) in haar leven verschijnt.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Brimstone, vanaf donderdag 12 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, en een unieke beanie van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke bekende Nederlandse acteur, die al twee keer eerder in door Martin Koolhoven geregisseerde film te zien was, heeft een klein rolletje in Brimstone?

Antwoord: Tygo Gernandt.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help