Prijsvraag The Boss Baby

Geplaatst: door de redactie

DreamWorks Animation en Tom McGrath, de regisseur van Madagascar en Megamind, nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby. De animatiefilm is vanaf woensdag 19 april, ook in Nederlands gesproken versie, te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een phone wallet van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Een originele komedie voor jong en oud, voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor #TheBossBaby, vanaf woensdag 19 april in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

The Boss Baby is losjes gebaseerd op het gelijknamige, in de herfst van 2010 verschenen boek. Hoe heet de schrijfster van dat boek, dat zij tevens voorzag van de illustraties?

Antwoord: Marla Frazee.

DreamWorks The Boss Baby © 2017 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help