Prijsvraag Bob de Bouwer Mega Machines

Geplaatst: door de redactie

Bijna twintig jaar nadat de eerste aflevering van Bob de Bouwer te zien was op de BBC, is de goedlachse bouwvakker Bob vanaf donderdag 15 februari ook te zien in zijn eerste bioscoopfilm Bob de Bouwer Mega Machines. Wij mogen van distributeur Just Film Distribution enkele setjes vrijkaarten voor de familiefilm weggeven. Krijg je ook gelijk de DVD Bobs Nieuwe Avonturen. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is... en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Bob de Bouwer Mega Machines, vanaf donderdag 15 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie gaan volgens het bekende openingsliedje van Bob de Bouwer "weer loos"?

Antwoord: Wendy en Liftie.

  • Meedoen aan de prijsvraag