Prijsvraag Blu-ray/DVD Wonder Woman

Geplaatst: door de redactie

Warner Bros. Home Entertainment brengt op woensdag 11 oktober de epische superheldenfilm Wonder Woman uit op 4K UHD, (3D) Blu-ray en DVD. En wij mogen enkele exemplaren van die film met Gal Gadot als Diane Prince, prinses van de Amazones, in de hoofdrol weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Diane Prince (Gadot)heeft als klein meisje altijd de wens gehad om mee te vechten met de Amazones op haar eiland Themyscira. Tegen de wil van haar moeder, Hippolyta (Connie Nielsen) in, besluit Diane te trainen om een onverslaanbare krijgster te worden. Wanneer de Amerikaanse piloot Steve (Chris Pine) op het eiland strandt en vertelt over een grote oorlog die gaande is in de buitenwereld, houdt niets Diane tegen om daar te vechten voor gerechtigheid.

Ze gelooft dat de oorlog wordt geleidt door Ares, de god van de oorlog, en is vastbesloten hem te verslaan. Samen met Steve verlaat Diane haar vertrouwde eiland en reizen ze af naar Londen om informatie in te winnen en een goed team samen te stellen. Wat volgt is een groot en emotioneel gevecht om de mensheid te redden. Vechtend in deze alles vernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Wonder Woman, vanaf woensdag 11 oktober overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke Nederlandse speelt in Wonder Woman de rol van Venelia, één van de vrouwelijke krijgers op het eiland Themyscira?

Antwoord: Doutzen Kroes.

Copyright: © 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag