Prijsvraag Blu-ray/DVD Why Him?

Geplaatst: door de redactie

Een vader vindt in Why Him? de keuze van haar dochter op liefdesgebied maar niks. De komedie van John Hamburg (Along Came Polly, I Love You, Man) verschijnt woensdag 19 april op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Tijdens de feestdagen gaat Ned (Bryan Cranston), een overbezorgde maar liefhebbende vader, samen met zijn familie op bezoek bij zijn dochter (Zoey Deutch) op de universiteit. Hier ontmoet Ned zijn grootste nachtmerrie: zijn dochters vriend Laird (James Franco), een welwillende maar sociaal onhandige SiliconValley-biljonair. De strenge en preutse Ned vindt Laird, die geen filter heeft, totaal geen match voor zijn dochter. De eenzijdige rivaliteit loopt volledig uit de hand en Neds paniekaanvallen nemen toe wanneer hij zich gaandeweg steeds minder thuisvoelt in de glamoureuze hightechomgeving én hij erachterkomt dat Laird klaar is om dé vraag aan zijn vriendin te stellen.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Why Him?, vanaf woensdag 19 april te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Hoe heet de in Why Him? door Laird ontwikkelde app die je ook daadwerkelijk in de App Store kunt downloaden?

Antwoord: Ape Assassins.

  • Meedoen aan de prijsvraag