Prijsvraag Blu-ray/DVD Weg van Jou

Geplaatst: door de redactie

Katja Herbers speelt de hoofdrol in Weg van Jou. Die door Jelle de Jonge (Bon Bini Holland) geregisseerde romantische komedie verschijnt vrijdag 9 maart op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De ambitieuze dertiger Evi (Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen.

Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Weg van Jou, vanaf vrijdag 9 maart te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke televisieserie speelt één van de actrices uit Weg van Jou de rul van Juf Helma?

Antwoord: De Luizenmoeder.

  • Meedoen aan de prijsvraag