Prijsvraag Blu-ray/DVD Wakefield

Geplaatst: door de redactie

De schrijver van Memoirs of a Geisha en The Curious Case of Benjamin Button brengt met Wakefield opnieuw een origineel verhaal naar het filmdoek. De dramedy is nu uit op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Howard Wakefield (Bryan Cranston) is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn, voor de buitenwereld perfect ogende, leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw (Jennifer Garner) en hun twee dochters. Hoe gaat zijn gezin om met zijn plotselinge afwezigheid? Howard bespiedt van een afstand zijn vertrouwde omgeving en neemt je mee in de herinneringen en gedachten die bij hem naar boven komen. Maar is wat hij door het raam observeert enkel zijn verleden? Of ligt hier ook zijn toekomst?

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Wakefield, nu overal verkrijgbaar, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke - later ook verfilmde - televisieserie speelde actrice Beverly D'Angelo net als in Wakefield ook een Babs?

Antwoord: Entourage.

  • Meedoen aan de prijsvraag