Prijsvraag Blu-ray/DVD Transformers: The Last Knight

Geplaatst: door de redactie

In de spectaculaire nieuwe actiefilm Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. Het sci-fi avontuur van Michael Bay is vanaf woensdag 1 november te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Transformers: The Last Knight, vanaf woensdag 1 november te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke cultfilm waren de acteurs die in Transformers: The Last Knight de rollen van Hound, Daytrader en Agent Simmons op zich nemen, samen te zien?

Antwoord: The Big Lebowski.

  • Meedoen aan de prijsvraag