Prijsvraag Blu-ray/DVD Tonio

Geplaatst: door de redactie

Een slordige 150.000 Nederlanders zagen Tonio in bioscoop of filmtheater en woensdag 15 februari verschijnt de Nederlandse Oscarinzending ook op Blu-ray en DVD. Wij mogen van distributeur September Film enkele exemplaren van de boekverfilming weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Op Eerste Pinksterdag 2010 fietst de 21-jarige Tonio (Chris Peters) vroeg in de ochtend richting huis na een avond uit met zijn vrienden. Hij wordt onderweg geschept door een auto en komt hierbij om het leven. Zijn ouders Adri (Pierre Bokma) en Mirjam (Rifka Lodeizen) worden geconfronteerd met het grootste verlies dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Terwijl Mirjam hard vecht om niet in een neerwaartse spiraal van verdriet terecht te komen, doet Adri het enige waar hij op dat moment toe in staat is: in zijn herinnering graven, aantekeningen maken, schrijven. Daarbij voortgedreven door twee dwingende vragen: wat gebeurde er met Tonio in de laatste uren en dagen voorafgaand aan de ramp, en hoe kon dit ongeluk plaatsvinden? Een zoektocht naar het wat en het hoe, die leidt langs verschillende ooggetuigen, vrienden, politieagenten en artsen. Hij reconstrueert het leven van zijn zoon tijdens een radeloze queeste naar zin en betekenis.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Tonio, vanaf woensdag 15 februari te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Tonio is de vierde film die gebaseerd werd op een boek van A.F.Th. van der Heijden. Wat was ruim twintig jaar geleden de eerste?

Antwoord: Advocaat van de Hanen.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help