Prijsvraag Blu-ray/DVD Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Geplaatst: door de redactie

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscarwinnaar Martin McDonagh (In Bruges). De met twee Oscars, voor beste vrouwelijke hoofdrol (Frances McDormand) en beste mannelijke bijrol (Sam Rockwell), bekroonde film is nu te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing’s ordehandhaving alleen maar heftiger.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Met welke bekende filmmaker, die haar in 1996 naar haar eerste Oscar regisseerde, is hoofdrolspeelster Frances McDormand getrouwd?

Antwoord: Joel Coen.

Copyright: ©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag