Prijsvraag Blu-ray/DVD T2: Trainspotting

Geplaatst: door de redactie

Twintig jaar na de release van één van de meest opvallende - en beste - films van de jaren '90 kreeg Trainspotting begin dit jaar een vervolg. T2: Trainspotting, met dezelfde vier hoofdrolspelers én regisseur Danny Boyle, is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Sony Pictures Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Er zijn twintig jaren verstreken. Er is veel veranderd, maar ook veel hetzelfde gebleven. Ex-verslaafde Mark Renton (Ewan McGregor) keert terug naar de enige plaats die hij thuis kan noemen. Zijn oude maten Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) en Begbie (Robert Carlyle) wachten op zijn komst, maar ook zijn 'oude vrienden' verdriet, verlies, vreugde, wraak, haat, vriendschap, liefde, verlangen, angst, spijt, diacetylmorfine, zelfvernietiging en gevaar, blijken hem op te wachten. Het duurt dan ook niet lang voordat hij in oude gewoontes dreigt te vervallen.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van SPHE

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van T2: Trainspotting, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

T2: Trainspotting markeert de eerste samenwerking van hoofdrolspeler Ewan McGregor en Danny Boyle sinds A Life Less Ordinary uit 1997. De twee kregen vlak daarna ruzie omdat de regisseur Leonardo DiCaprio verkoos boven McGregor voor een in 2000 verschenen film. Welke eveneens door T2: Trainspotting-scenarist John Hodge gepend romantisch drama van Danny Boyle was dat?

Antwoord: The Beach.

  • Meedoen aan de prijsvraag