Prijsvraag Blu-ray/DVD Split

Geplaatst: door de redactie

M. Night Shyamalan, de regisseur van onder meer The Sixth Sense en Unbreakable, kwam begin dit jaar met Split. Die ijzersterke thriller is nu verschenen op (4K) Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Kevin (James McAvoy), die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, heeft 23 persoonlijkheden aan zijn psychiater Dr. Fletcher (Betty Buckley) onthuld. Maar dat zijn ze niet allemaal, er is nog één die alle anderen wil overnemen en Kevin aanzet tot het ontvoeren van drie tienermeisjes waaronder de scherpzinnige Casey (Anya Taylor-Joy). Samen met zijn vertrouwde psychiater moet Kevin een overlevingsstrijd voeren met alle persoonlijkheden die in hem schuilen.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Split, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

M. Night Shyamalan baseerde zijn script deels op waar gebeurde feiten. Hoe heet de in 2014 overleden Amerikaan die model stond voor de hoofdpersoon in Split?

Antwoord: Billy Milligan.

  • Meedoen aan de prijsvraag