Prijsvraag Blu-ray/DVD Snatched

Geplaatst: door de redactie

Na ruim vijftien jaar was actrice Goldie Hawn afgelopen voorjaar weer eens te zien in een bioscoopfilm. Met dank aan Amy Schumer, die niemand anders wilde voor de rol van de moeder van haar personage in Snatched. Die door Jonathan Levine (50/50, Warm Bodies) geregisseerde komedie is sinds woensdag 27 september te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer Emily Middleton (Schumer) aan de vooravond van hun exotische vakantie wordt gedumpt door haar vriend, haalt de koppige dromer haar overbezorgde moeder Linda (Hawn) over om haar te vergezellen naar Ecuador. De twee tegenpolen komen er op onverwachte en hilarische wijze achter dat het overkomen van hun verschillen de enige manier is om te ontsnappen uit het wilde en waanzinnige jungle-avontuur waarin ze terecht zijn gekomen.

Neem ook eens een kijkje op de officiƫle site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Snatched, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Van welke bekende actrice is Goldie Hawn in het echt de moeder?

Antwoord: Kate Hudson.

  • Meedoen aan de prijsvraag