Prijsvraag Blu-ray/DVD Smurfs: The Lost Village

Geplaatst: door de redactie

Na de - deels live-action - films Smurfs en Smurfs 2 keerden de Smurfen eerder dit jaar terug in de bioscoop voor het volledig getekende Smurfs: The Lost Village. De nieuwe film met onze favoriete blauwe vrienden is vanaf 7 augustus beschikbaar op (3D) Blu-ray, DVD en digitaal en wij mogen van distributeur Sony Pictures Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In deze volledig geanimeerde versie van de Smurfen gaan Smurfin en haar beste vrienden Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf op zoek naar een verloren dorp. Ze ondernemen een spannende tocht door 'het Verboden Bos' vol wonderlijke wezens en proberen het verloren dorp te vinden voor de boze tovenaar Gargamel het vindt. Het wordt een wilde tocht vol actie en gevaar en leidt de Smurfen naar de ontdekking van het grootste geheim in de Smurfen geschiedenis.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van SPHE

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Smurfs: The Lost Village, vanaf maandag 7 augustus overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke actrice verleent in de Nederlands gesproken versie van Smurfs: The Lost Village haar stem aan Smurfin?

Antwoord: Pip Pellens.

Copyright: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc., Sony Pictures Animation Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag