Prijsvraag Blu-ray/DVD The Shape of Water

Geplaatst: door de redactie

Tijdens het afgelopen Award Season was Guillermo del Toro's The Shape of Water de grote winnaar. Het met onder meer de Oscar voor beste film bekroonde surrealistische sprookje is vanaf woensdag 6 juni te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

The Shape of Water speelt zich af in het Amerika van de jaren zestig, tegen de achtergrond van de Koude Oorlog en vertelt het verhaal van Elisa (Sally Hawkins). Elisa kan niet praten, werkt in een afgelegen beveiligd laboratorium van de overheid en leidt daar een geïsoleerd bestaan. Haar leven neemt een dramatische wending als ze samen met haar collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment op het spoor komt.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van The Shape of Water, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Sally Hawkins werd voor haar rol in The Shape of Water genomineerd voor de Academy Award voor beste vrouwelijke hoofdrol, maar zag hoe Frances McDormand naar huis ging met het beeldje voor haar bijdrage aan Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Het was voor Hawkins de tweede keer dat ze naast een Oscar greep. Voor welke film van Woody Allen kreeg ze een nominatie voor beste vrouwelijke bijrol?

Antwoord: Blue Jasmine.

Copyright: ©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag