Prijsvraag Blu-ray/DVD Ron Goossens, Low-Budget Stuntman

Geplaatst: door de redactie

Van de makers van New Kids en BROs BEFORE HOs verscheen eerder dit jaar Ron Goossens, Low-Budget Stuntman in de Nederlandse bioscopen. Die hilarische komedie komt woensdag 24 mei uit op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Ron (Tim Haars) overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter (Henry van Loon) het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impresario (Michiel Romeyn) ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens gaan verhuren als low budget stuntman. Ron is hier verre van gecharmeerd. Totdat hij er achter komt dat zijn vrouw Angela, de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice Bo Maerten (Bo Maerten) in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem. We volgen deze held van een ‘stuntman’ in zijn alles verwoestende pogingen om Nederlands meest onbereikbare actrice te verleiden.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Ron Goossens, Low-Budget Stuntman, vanaf woensdag 24 mei overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Tim Haars is niet alleen te zien in de films van zijn broer Steffen, maar speelde vorig jaar ook een grote rol in het regiedebuut van Thomas Acda. Wat is de titel van die film?

Antwoord: Fake.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help