Prijsvraag Blu-ray/DVD Resident Evil: The Final Chapter

Geplaatst: door de redactie

In Resident Evil: The Final Chapter keert Alice terug naar waar de nachtmerrie begon: The Hive in Raccoon City. De sci-fi actiethriller is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Sony Pictures Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na de gebeurtenissen van Resident Evil: Retribution is Alice (Milla Jovovich) nu de enige overlevende van de strijd die het laatste gevecht van de mensheid tegen de ondoden had moeten zijn. Nu moet zij terugkeren naar de plek waar de nachtmerrie begon - The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zich aan het voorbereiden is op een laatste en beslissende slag tegen de overlevenden van de apocalyps.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van SPHE

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Resident Evil: The Final Chapter, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welk deel uit de Resident Evil-franchise vóór deze film was de teruggekeerde actrice Ali Larter voor het laatst te zien in de rol van Claire Redfield?

Antwoord: Resident Evil: Afterlife.

  • Meedoen aan de prijsvraag