Prijsvraag Blu-ray/DVD Red Sparrow

Geplaatst: door de redactie

Een Russische ballerina die hopeloos op zoek is naar geld om haar moeder te kunnen voorzien van medische hulp, belandt ongewild bij de Russische veiligheidsdienst. Daar wordt de jonge danseres opgeleid tot een verleidster eersteklas die de overheid moet beschermen tegen verraders en spionnen. Red Sparrow, de verfilming van het gelijknamige boek van voormalig CIA-agent Jason Matthews, is nu te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma. Haar eerste doelwit is Nate Nash (Joel Edgerton), een CIA-agent die verantwoordelijk is voor de meest gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst. De twee jonge agenten komen in een neerwaartse spiraal van aantrekkingskracht en bedrog terecht, wat een bedreiging vormt voor hun carrière, hun loyaliteit en de veiligheid van beide landen.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Red Sparrow, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor welke film kreeg Jennifer Lawrence haar tot nu toe enige Oscar?

Antwoord: Silver Linings Playbook.

  • Meedoen aan de prijsvraag